Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
SamanthaPaige doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 12/09/2016
Status: (Offline)
Last Seen: Jun 19 2018, 07:22 PM
Local Time: Aug 16 2018, 06:49 AM
47 posts (0.1 per day)
( 0.03% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

SamanthaPaige

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Jun 19 2018, 07:25 PM
Hi there!

So we have forums on our site we arrange alphabetically under one of our boards based on member name and every time we get a member who has a name starting with something in the middle of the alphabet we have to reorder half the boards (and now that we're up to 34 boards in there it can be a lengthy process).

I was wondering if it would be possible to install a drag and drop method to reordering the forums instead of numbering them (or in addition to numbering them so you could do it either way).

Thank you for your time <3
Mar 11 2018, 11:16 PM
So on a previous skin we had a little alert popped up next to the mod cp when we had something in the validation bin or something like that in the mod cp.

But I've looked around and I can't find a variable thing for it (this kind of thing: <!-- |new_alerts| -->). Am I just not looking in the right place or is it impossible to do and am I just remembering it wrong that we had it before??

As always, thank you in advance for any help!
Feb 10 2018, 11:28 PM
I looked around to see if anyone else had this problem, but the only problem with edits people seem to have is not being able to edit.

So here's the issue: one of my members is having an issue where she edits a post to add information and the edits apparently don't save. She says it's happened multiple times and I have no idea what the issue is.

The only thing I could think of was that maybe she's clicking off the redirect page where it saves the post but she doesn't think she's been doing that. Any idea what could be going on? At the moment it looks like she's the only one who has had this issue.

The link to my board is here if you need it.

Thanks in advance for any help!
Feb 5 2018, 10:15 PM
So I've noticed this ever since we got the new skin and at first, I thought I was just looking at the online list when every member online just happened to be looking at the board index, but now I think there's actually a problem.

It doesn't seem like the online list is recognizing when members are looking at topics or are in forums. It seems to work with maybe one member at a time and it works with guests but not with members.

I suppose it's *possible* that I really am just catching the online list when everyone is looking at the main page, but earlier today I looked at it and even though I was looking at the online list it said I was viewing the board index.

I'm not really sure if it's even possible to have this problem but I figured I'd see if anyone might know what's going on.

Thanks in advance <3

here's my website.
Jan 10 2018, 12:08 AM
I'm trying to make a BBCode for our approved stamp but it just won't work.

I put the divs into the stylesheet but it's just not working when I put it into the BBCode. It should look like THIS but it ends up looking like THIS.

here's the CSS:

CODE

.approved-contain {
 position: relative;
 height: 429px;
}
.approvedtext h1 {
   font:100px 'abril fatface';
    color:#d9e9f1;
    margin-top: -330px;
    margin-left: 55px;
}  
   
.approvedline {
   width:260px;
    height:2px;
    top: 20px;
    background:#7e9bab;
    position: relative;
    margin-left:230px;
    margin-top: -100px;
}

.approvedline h2 {
   font:10px 'archivo narrow';
    font-weight:700;
    color:#fff;
    letter-spacing:7px;
    text-transform:uppercase;
position: relative;
top: 25px;
left: 45px;

}

.approvedline h2 i {
   font-style:italic;
    color:#868b9f  



and the HTML

CODE

<div align='center'>
<div class="approved-contain">
<img src="https://i.imgur.com/Xhhv9GZ.jpg">
<div class="approvedtext"><h1>(PRAM1)</h1></div>
<div class="approvedline"><h2>(PRAM2)</h2></div></div></div>
</div>


I didn't set up the BBcode - one of my members tested it on their site and it worked fine but when I used it it didn't. Another weird thing is that when I went to quote the post where the failed BBCode was it showed all the divs instead of just the BBCode. The link to my site is SINSOMNIA


Any help would be greatly appreciated.


This *might* be because I have run out of space in my stylesheet. I've sent John an email about it, but just in case that isn't why this code isn't working I'm going to keep this topic up)
Last Visitors


Jun 19 2018, 07:24 PM




Feb 25 2018, 06:16 PM




Feb 6 2018, 08:36 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment