Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Cronus doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: BC, Canada
Born: 14 January 1983
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender::
Test:: No Information
Statistics
Joined: 06/19/2017
Status: (Offline)
Last Seen: Yesterday at 09:03 pm
Local Time: Apr 20 2018, 06:39 AM
197 posts (0.6 per day)
( 0.12% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

Cronus

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Apr 10 2018, 01:10 AM
This really isn't support so I'll post here.

I've decided to try the Reputation System and made a weird discovery.

When you change any setting and click "Submit Changes" you get the same option twice...only "Paraphrased".

One option is: "Go to: Administration CP Home" and the other is: "Go to: Administration Home".

Not really anything to worry about but it's just strange. They both take you to the ACP Home page (with everything collapsed" while as far as I know everywhere else will give you the option to" Go to: Administration Home" or the settings you are currently changing (example if changing group settings, you can either: "Go to: Group Control" or "Go to: Administration Home".

I find it funny that while changing Rep. Settings, you don't get the choice to "Go to: Reputation Set-up". This one really isn't a big deal though just because it's near the top.

Anyway, just felt like bringing that up.
Mar 16 2018, 02:44 AM
Does anyone else have this problem? Awhile ago I "Forced HTTPS" for my board but since the connection hasn't been secure due to "Parts of this page are not secure". I searched and found a page that told me how to find out which parts are not secure. I went to search my page and some parts are in fact HTTPS while others are HTTP.

Is there an easy way to fix this problem? While I went to check the elements that were not secure, they were all from files.b1.jcink. I'm guessing these have been around since before HTTPS, or at least before you could Force it.

For a better understanding of what I'm talking about, here are some screenshots, one of some of the HTTP files and the other one of the Warning Message I get.

I'm guessing there's a way to fix this? If anyone can let me know, I'd appreciate that.
I counted 8 HTTP files which appear all to be linked with the Theme.

Mar 6 2018, 05:46 PM
I'm just curious to know the difference between "Shoutbox" and "Global shoutbox"? I did try to google it but there doesn't seem to be any information I'm looking for. Any insight on this would be appreciated http://files.b1.jcink.com/html/emoticons/smile.gif

Thanks.
Feb 21 2018, 04:22 PM
Minor problem: [SOLVED]
I have a minor problem. I was trying to change the color near the top of my board and while inspecting he area I wanted to change it told me "td.row4" so I did that on my style-sheet. However when I did it, it also changed the boxes with the Forum names in it. Is there any way to fix this?

To change color I used this:

CODE
td.row4 {background-color: #668e86}
Feb 21 2018, 12:19 PM
Shoutbox [SOLVED]
Well, I Finally fixed what I had problems with awhile ago but now I'm having another minor issue.

What is with the little white box right next to the "SMILIES" button? Is there a way to get rid of it or does it have a purpose?

***EDIT*** I figured it out...I saw an option where you can add colors when I was looking around so this topic can be solved http://files.b1.jcink.com/html/emoticons/smile.gif
Last Visitors


Feb 21 2018, 12:06 PM




Feb 12 2018, 04:34 PM




Jan 31 2018, 01:15 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment