Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
jevs doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: New York
Born: 5 December 1981
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 04/23/2013
Status: (Offline)
Last Seen: May 20 2018, 02:16 PM
Local Time: Jul 19 2018, 02:33 PM
14 posts (0 per day)
( 0.01% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

jevs

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Feb 22 2018, 09:57 AM
I was wondering if it would ever be possible to add in a feature to duplicate a board...

like, if you're making a new site, say, and you have a bunch of boards to make with the same permissions and the like, can you just click one and duplicate it and then just rename it... instead of having to go through the process of creating a new board for every one.

i currently shortcut it by clicking the back button after i've made the board and then just write a new board title and hit enter. i do this for multiple boards in a section, but i was just wondering if there was another way to do it. or if that idea was something beign kicked around somewhere.

my apologies if this is a duplicate request.

thanks in advance for just reading through my jumbled mess of an idea.
Jan 10 2014, 11:02 AM
ok, so i've seen all the possible topics for this issue and none of the fixes have helped me. i have tried creating new macros for the expand and collapse, i've tried editing the macros that are standard with the forums, i have the javascript thing in my board wrappers too... i think it has something to do with the skin i am using, but i cannot figure out WHERE in the skin i need to edit in order to fix this problem.

link to site

i only started making this board the other day. i only added a few codes outside of the skin, and all the codes i used are also on other jcink boards i have access to the admin cp on, so i know it isn't those codes since the buttons appear on those other sites.

when you look at the main board, there are no expand/collapse buttons in the main titles and i just cannot figure out how to get them to appear. but if you double click on the right hand side where they would be, a small shaded box appears, but does nothing.

any ideas?
Dec 19 2013, 08:56 PM
ok. so. i am going to do my best to explain this. i even have some pictures that should help explain what my problem is.

basically, the menu in my admin cp keeps disappearing. i know if you do a right click on any of those thinks to open a new page, it opens just the link and the side panel isn't there. however, even if i stay in the main cp window and click a link, the menu disappears. when i first enter the cp, it is there, but as soon as i click on anything to edit something, it goes away.

when i first enter the cp
when i click a link to go into something
when i click the acp home button in top right corner

i notice that, in the last image, it shows &act=index at the end of the address. if i remove that, then it gives me the menu back. is there a way to fix this so i don't have to do this every time?


the board is just my tester, where i put all my apps and such that i am working on for the various rp sites i am a member of. i just changed the skin today and it was all working fine. i made a minor edit to the banner and it suddenly started happening. and i tried googling this situation but i never came across any sort of question or answer about it.

thank you in advance. link to the board itself
May 7 2013, 12:39 PM
member list link [SOLVED]
is there a way to add a link on the main page so that one can click it and view all of the members? i am talking about the =Members page.....
Apr 26 2013, 09:02 AM
so i am trying to put a horizontal line into one of my posts and it is not working. i've tried [*hr], [*hr]50%[/hr] (minus the *) and every other variant of that i can think of. i have all settings for bbc turned on in every section necessary, and am still not sure what is wrong.

any ideas?

do i need to do a custom bbc for this?
Last Visitors


Feb 24 2018, 03:18 PM




Feb 22 2018, 01:21 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment