Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Buttons doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Test: No Information
Statistics
Joined: 12/16/2015
Status: (Offline)
Last Seen: Today at 02:57 pm
Local Time: Jun 26 2017, 10:37 PM
34 posts (0.1 per day)
( 0.02% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

Buttons

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Jun 20 2017, 06:26 PM
Hi everyone! A quick follow up to my previous post here - my members continue to make their text unreadable and I'd like to know if there's a similar way to disable the size and color dropdown boxes. Thanks in advance!
Jun 19 2017, 08:27 PM
Hi there,

One of my members was attempting to edit her application and somehow broke the code in the dohtml so badly that we can't get the "edit" button to work. Any help would be greatly appreciated!

The broken code >>> http://statichogwarts1.jcink.net/index.php?showtopic=1230

What it should look like >>> http://statichogwarts1.jcink.net/index.php?showtopic=3235

Thanks in advance!


EDIT: Nevermind, figured it out. Thanks anyway! http://files.b1.jcink.com/html/emoticons/smile.gif
EDIT EDIT: So, I can get in to "edit" it, but I can't actually select any of the text to actually edit it. Please help!
May 17 2017, 09:48 PM
Hi there! Not sure if this needs to go here or in Bug Reports.

Very suddenly, within the last ten minutes or so, none of my members, myself, or my coadmin are able to access my board. We all receive the "You are not permitted to use this board" message that comes up when you've been banned. My coadmin and I can still access the admin cp, and no one has messed with any ban settings today at all. The weird thing is, we are on opposite sides of the country and are showing up in the CP with the same IP address. Here is the link to my board: http://statichogwarts1.jcink.net.

As I was writing this, it came back up for all of us, but I'd still love to know what the heck happened. Thanks in advance.
Apr 26 2017, 10:48 AM
Hi all! There are a few members on my site who like to use incredibly unreadable fonts in their posts and I am wondering if there is a way to disable the font dropdown box in posts. I don't care about changing color or size, but the font itself.

Thanks in advance!
Apr 12 2017, 09:10 AM
Hi there!

I have set up multi-mods on my site so that whenever an admin reviews an application, it appends "IN REVIEW" to the beginning of the topic title. Now, when the application is changed to pending, I have another multi-mod set up so that it appends "PENDING" to the beginning of the title. The only problem is that it isn't removing "IN REVIEW," just adds "PENDING" which I do not want.

Is there any way to have a new multi-mod supercede the old so that any title changes are removed/written over? Thanks in advance.
Last Visitors


Jun 20 2017, 06:24 PM




May 24 2017, 02:51 PM




Jul 16 2016, 03:02 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment