Attention:

Support Rules and Guidelines
Before you post your support topic, please remember to:
  • Read the support forum rules.
  • Check the wiki and use search to see if your problem can be answered there first.
  • Link your board please, and make sure that the problem on your board is visible to guests or provide a test account.
  • Do not post Board Wrappers and CSS unless requested. With a board link, this is not necessary.
  • Be as descriptive as you can and use as many details as possible when describing your problem.
  • Please briefly mark any links to forums that may not be work-safe.
This will help ensure your support issue will be attended to in a quick and efficient manner.

  Add ReplyNew TopicNew Poll

 Macros not appearing
#
Board: https://testpriortest.jcink.net/index.php

I've made a bunch of macros for my board, and while most of them are working quite well, the ones that aren't working are all the ones that are marked as Replied in the list (Poll / No New Votes / Replied; No New Posts / Replied; Hot Topic - No New Posts / Replied; etc). Is there something else I need to do in order to have those particular macros show up?

I have created five accounts to switch around in to test out macro features and all of the macros showing up in the wrapmini area work perfectly fine. BUT the Replied ones - not so much.

Thanks for any advice on this. http://files.b1.jcink.com/html/emoticons/cool.gif
#
Sorry about that. The replied macros aren’t working at this time — it’s a known problem. They’ll be patched in the future.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Ah! Excellent. I'll sit tight then.
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | General Support | Next Newest »

Options Add ReplyNew TopicNew Poll