Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
MaddOryxite doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 09/26/2017
Status: (Offline)
Last Seen: Jun 26 2018, 12:28 AM
Local Time: Jul 22 2018, 07:32 PM
42 posts (0.1 per day)
( 0.03% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

MaddOryxite

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Mar 31 2018, 03:06 AM
I'm working on an SVG menu and I'm trying to put the avatar inside of this:

CODE

<g id="trigger" class="trigger menu-trigger">
<defs>
       <clipPath id="circleView">
           <circle cx="250" cy="250" r="120" fill="#FFFFFF" />            
       </clipPath>
   </defs>
<image width="500" height="500" xlink:href="<!-- |avatar_url| -->" clip-path="url(#circleView)"/>
 
</g>


The code is working when I put in other image links, but it's not pulling the avatar. My guess is that it doesn't work because I'm trying to put HTML in the SVG. Does anyone have a work around for getting the link to work here?


**Update:**
I've been continuing to style my menu and I managed to use <!-- |auth_key| --> in the svg without issue, so now I'm really not sure what's going on with the avatar.
Mar 22 2018, 09:16 PM
I'd like to create buttons on various pages of my site that on click would subscribe a user to a list of threads. Is there a script for the "Track this Topic" within posts that I could modify to subscribe a user to a list of thread links I provide? The threads are within the same subforum, but the list will not always include all of the threads in that forum.
Mar 11 2018, 06:49 PM
Is it possible to set up the entire forum so that you always go to the first unread post? I couldn't find an option in the ACP.
Feb 27 2018, 09:08 PM
I am new to jquery so I'm not sure what I'm doing wrong.

I'd like to embed an Owl Carousel (site here, install instructions here) into posts and/or the forum rules boxes. So far, I've been playing with the forum rules sections and I'm stumped. I've been testing here. I've uploaded the .css and .js files to the files manager.

Any help would be appreciated!


I'm using this code:

CODE

<head>
<link rel="stylesheet" href="http://files.jcink.net/uploads/korshare/owl/owl_carousel_min.css">
<link rel="stylesheet" href="http://files.jcink.net/uploads/korshare/owl/owl_theme_default_min.css">
</head>

<body>

<div id="testcarousel" class="owl-carousel owl-theme">
 <div> <a href="/index.php?showtopic=356" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/b5/01/v5aV5AIB_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a> </div>
 <div> <a href="/index.php?showtopic=96" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/5d/23/4Vg3hJKV_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a> </div>
 <div>  <a href="/index.php?showtopic=575" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/61/11/5uMU66Pg_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a></div>
 <div> <a href="/index.php?showtopic=279" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/00/eb/sS5rnPc3_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a> </div>
 <div> <a href="/index.php?showtopic=333" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/26/0b/supVfpjI_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a> </div>
 <div> <a href="/index.php?showtopic=316" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/09/de/0eKjyzMT_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a> </div>
 <div> <a href="/index.php?showtopic=47" target="_blank"><img src="https://images.imgbox.com/e7/3c/WOX7CLLH_o.jpg" style= "height:179.02px; width:137.39px;"/></a> </div>
</div>

<script src="jquery.min.js"></script>
<script src="http://files.jcink.net/uploads/korshare/owl/owl_carousel_min.js"></script>

<script>
$(document).ready(function(){
 $(#testcarousel).owlCarousel();
});

var owl = $('.owl-carousel');
owl.owlCarousel({
   loop:true,
   nav:true,
   margin:10,
   responsive:{
       0:{
           items:1
       },
       600:{
           items:3
       },            
       960:{
           items:5
       },
       1200:{
           items:6
       }
   }
});
owl.on('mousewheel', '.owl-stage', function (e) {
   if (e.deltaY>0) {
       owl.trigger('next.owl');
   } else {
       owl.trigger('prev.owl');
   }
   e.preventDefault();
});

</script>
</body>
Jan 9 2018, 09:26 PM
I finally figured out the problem, but I'm not really sure how to fix it.

I have a category that's set to "hidden from forumhome list - can access via URL - removed from forum jump." The subsections are all set so members have permission to read. I was testing it out and apparently some members can see and some are being denied access. Turns out some of them are using our original .jcink URL, others are using the .org URL. People on the .org can see when I link to the .org page; people on .jcink can see when I link to the .jcink page. Otherwise, it's access denied.

I went ahead and tested this with other (visible) member-only sections of the forum, as well. Same issue. They only have access when given a link with their in-use domain URL.

Is there some sort of setting I need to activate so that I can use either link and all members will have access, regardless of which URL they're using? Or some redirect function to get everyone on the same URL? (I am using namecheap)
Last Visitors


May 26 2018, 07:33 PM




Jan 11 2018, 05:47 PM




Dec 22 2017, 07:00 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment