Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Minksfly doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 05/15/2014
Status: (Offline)
Last Seen: Jun 13 2018, 11:16 PM
Local Time: Jun 19 2018, 11:57 PM
25 posts (0 per day)
( 0.01% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

Minksfly

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Jun 2 2018, 09:03 AM
Link to site here.

So I have all my custom profile fields set up. They don't begin with 1 since I deleted the old ones to make the new ones not knowing you wouldn't get those numbers back (whoops) but I'm not sure if that's creating the problem I'm having or not.

Everything is in order in the custom profile field set-up page, but when you go to edit a member in the admin cp those same profile fields are all jumbled and in a random order. Generally wouldn't be a huge problem, but it does make entering stats a pain in the butt because historically we just go down the line hitting tab to enter them because they've always been in order, and now we have to jump around and search since they are just all over the place.

I'll provide image links to what I'm talking about since it's not something you can just see by viewing the site.

Here is the order of the profile fields here
and here is how they are showing up when you edit a member here.

Just curious if this is a fixable issue
May 16 2018, 01:07 AM
I coded a posting template for my site and put it into the skin's stylesheets so I don't have to manually change the table's colors each time I change the skin's colors, but I think some of the style sheet codes are interacting with the table's codes and not making it display properly. I know the table works as it displays properly on the site's other skins.

link to the site & post showing the table

And here is what it's supposed to look like here

Also you cannot click on usernames in the board statistics to be brought to profiles. Curious if that's a result of the coding as well or just something that needs to be added?

Hoping it's not a total train wreck to fix but if it is I can always use the table without the coding being in the stylesheets.
Apr 7 2017, 12:13 AM
Okay I currently use black's custom forum structures, and with the https stuff it obviously doesn't work so I'd like to begin working on converting my skin over now. I've read the guides and I've looked at the templates in the admin cp, but I'm confused as to what I'm actually supposed to put in them to get the look I already have.

I think I need to submit a ticket for this, but I'm also at a loss how to do that :x nvm found the tickets
This is all horribly overwhelming.

link to my site
Mar 3 2017, 10:08 AM
So I'm working on a skin for my site here.

The skin has an overall code (a:link) for your link colors, but the navvy system (cluster of links in the table beneath the banner image) has a code for link color as well. The overall a:link code that controls the links for the entire site is over-ruling the specific link color I'm trying to set for the navvy system. Is there a way to have two different link colors on the site without one covering the other up?
Jul 15 2016, 11:13 AM
Forum I'm editing is here: http://deepinthemeadow.jcink.net/index.php

So I'm trying to get the 'switch account' code into the existing link bar thing (located beneath my banner). I got it in there but the 'Switch Accounts' is blending with 'Your Topics'. I'd like for it to look like the rest of them but am at a loss currently.

EDIT: Figured it out. This can be deleted.
Last Visitors


Apr 9 2017, 01:49 AM




Apr 7 2017, 12:14 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment