Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Eternal Scout
Personal Info
Location: [redacted]
Born: 11 October 1990
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Private
Test:: <b>test</b>
Statistics
Joined: 09/06/2012
Status: (Online) (Active in topic: Header Issue?)
Last Seen: 46 minutes ago
Local Time: Jul 18 2018, 10:28 PM
2844 posts (1.3 per day)
( 1.69% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

owl

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Today at 04:30 am
I'm not quite sure this is a bug, but I am wondering - is there any way to alter the order that skins are listed when you edit a user in the ACP?

[attachmentid=4947]

Everything was going great, then I made a new skin that positioned itself above our default skin on this selector. This skin is a hidden skin, and should not be accessible to members - but when I edit their information in the ACP it auto-selects the first skin in the drop-down. This has happened to both myself and another staff member when we stop in to quickly edit stuff - I just had this happened and thought I had completely broken my skin, somehow, for a moment (thank goodness it was just this, though) so I figured it was time for me to stop hoping it would fix itself and see what you folks think.

I like the behavior of the drop-down auto-selecting the first answer when there is none other selected, typically, but in my ACP it's causing a lot of confusing - is there someway I can just reorder the skins so the intended default skin gets selected, like some sort of naming practice or something like that?
Jul 14 2018, 10:47 PM
1. Is it possible to use &hl=something on a URL, and also use AND jump to a post like &#entry106 in the same URL? I tried and it didn't work, but I might just be parsing the URL wrong, so I figured I'd ask.

2. The highlight feature is not working with tags - is that on purpose, or is it possible I've simply done something weird in my coding that's causing it not to work? Like, if I disabled the @ at the beginning, would it work?
Jul 7 2018, 08:10 PM
Hey there! I am currently using the following code:

<script>document.location="/index.php?showuser=<!-- |id| -->?s=&skinid=5";</script>

Which, unfortunately, for my uses means it get stuck in an endless loop.

Is there a way to have a code that will detect if the page is already:
/index.php?showuser=<!-- |id| -->?s=&skinid=5

And if not, reroute them to:
/index.php?showuser=<!-- |id| -->?s=&skinid=5

Thanks for any help in this matter, even if to tell me this is not an option.
Jul 5 2018, 06:13 PM
It says to leave it blank if you don't want members to be able to change their own titles, so I tried using '0' but it seems like it's treated virtually the same as leaving it blank - that makes some sense, but now I'm stumped.

My issue is, I need the custom member title filled out before my members can post their first post, as that information is required for their first post, if that makes any sense? I can go into more detail, if necessary, but my set up is complicated.

What it all boils down to is: is there a way that members who have 0 posts can edit their own custom member title? (That is, without buying and applying a shop item - that's a neat feature, but as it stands, that would over-complicate what I'm trying to do.)
May 5 2018, 06:19 PM
I've been using Jcink for a minute, but I haven't really looked into the calendar too much so apologies if I'm missing something obvious. One of my staff members hosts this awesome movie night once a week, and I thought the calendar would be the perfect way to promote this - however, my tests have stopped dead in their tracks because I'm receiving an error when I try and post a new event.

I'll include screenshots of:

1. All the settings I have now that have to do with the calendar - maybe I'm missing something.

2. The test event I'm trying to add, and

3. The error I'm getting when I try to add it

If it's not counting spaces, then it appears the error might have to do with the title length somehow, though I'm not sure how exactly it might be happening.
Last Visitors


Today at 05:57 pm




Today at 05:13 pm




Jul 13 2018, 09:36 PM



Comments
owl
Thank you so much for your kind comment! I'm just seeing it now, but I'm so glad to know I've been a help.
Jul 7 2018, 08:11 PM
blindxsecrets
Just wanted to pop in here and say that you are an incredible part to the community here. Whenever I google a problem I'm having, I find a thread about it and you are usually offering up advice or alternatives to whatever the issue is, and you've helped me a time or two. Thank you for everything you do on the forums. It's sure appreciated. <3
Nov 3 2017, 09:49 PM
owl
Hey there! I run both martian.jcink.net (which is a sort of speculative fiction-esque sci-fi site) and nightvale.jcink.net (which is based on the podcast o the same name). Both are linked in my signature. ^^ Sorry I took so long to notice this.
Jan 7 2015, 03:52 PM
Smokey
Hi there! :) Just curious as to what your forum URL is and what it's about? ^_^
Jul 23 2014, 02:58 PM
Add Comment

Friends

2 posts
Active: Jan 9 2018, 07:36 PM