Add ReplyNew TopicNew Poll

 Sub Sub Forum Macros
#
Okay so I successfully used the HTML templates to skin a skin! I even fixed a bunch of hiccups that showed up once people started posting. However, I can not get rid of the >> before sub sub forums. I've tried it all, and I got them gone on the main page, but any sub sub forums still have them and it totally messes everything up! Is there a macro I can add for Sub Sub Forums? The new post, no new post thing?


http://bloodrush.jcink.net

If you look under Stake Your Claims, and then under Accepted you can see it on the subforums.

This post has been edited by Vixen: Dec 4 2016, 08:52 PM
PM
#
Do you have these macros added?

http://jcink.com/main/wiki/jfb-skinning-ma...um_links_macros

<{SUBLINKS_NEW}> Subforum Links - New Posts
<{SUBLINKS_NONEW}> Subforum Links - No New Posts

Even though they are sub-subforums, they should be utilizing these anyway.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
I have added both of those, but they only work on the subforums on the main page.
PM
#
I think this might be a bug with the HTML Templates or system itself, interestingly... if you remove the template for a moment, does it still show the >> instead of your macro?

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Yes it still shows on new posts in the sub sub forums. I'm sorry for being a pain, I wasn't sure if I was missing something.
PM
#
After some testing I believe this is a bug, so I have moved this to bug reports.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | Bug Reports | Next Newest »

Options Add ReplyNew TopicNew Poll