Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
KatyDid doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: 5 November 1991
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 10/17/2016
Status: (Offline)
Last Seen: Dec 13 2017, 05:12 PM
Local Time: Dec 16 2017, 02:13 AM
22 posts (0.1 per day)
( 0.01% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Click Here
Signature
View Signature

KatyDid

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Aug 4 2017, 10:14 PM
okay, so i know this probably can't be done currently, but i'm trying to make a block list of subforums for my cfs as seen here but there isn't a variable for just the links of the subforums. is there a way to remove the commas after the subforum links that i just can't think of? it's hella messing with the look of the cfs.
May 13 2017, 11:33 PM
url free-up [SOLVED]
Hello!

We were wondering if [removed] could be freed up for use? No one registered has signed into the site since 2015.
Nov 28 2016, 11:01 PM
Hey so this is a bit of a weird one and I feel like there's probably some JScript in my code that's messing with it but I figured I'd ask y'all for help anyway because I can't figure out which one it is. So I figured I'd come to y'all for help.

Board link

So basically, whenever I go to use the mass topic moderation button, it doesn't work. "Select All" works just fine, the check boxes work just fine. But the actual button to perform the function I have selected from the drop down does not work. Any advice is appreciated. :3

Here's an image of what I'm talking about.

Edited to add: So it seems that this is only a problem on a thread level not a post level. Because when I use it on multiple posts within a thread, it works just fine. But selecting multiple threads in a forum is where the problem arises.
Nov 10 2016, 04:11 AM
Okay so I've changed everything over to html templates and it seems like there's an issue with my code for the topic row template because in any given forum if there are multiple topics, one is formatted properly, and the subsequent forum or forums don't look the same and are missing coding. I know I'm probably just overlooking an extra tag somewhere in the code, but my brain is just not functioning right now. Help?

Board URL
Example

Topic Row Code:
CODE
<div class="topic-row <!-- |type| -->-topic">
<div id='cfs-ct'><div class='cfs-ct2'><table width='100%'><tr><td><!-- |mod_checkbox| --></td><td><!-- |posticon| --></td> <td valign=middle><div class='ct-n'><!-- |topic| --> <span class='pages'><!-- |pages| --></span></div><div class='ct-s'><!-- |topic_desc| --></div></td> <td valign='middle'><div class='ct-sv'><b>started by</b> <!-- |starter| --><BR><b>last post</b> <!-- |last_post| --><BR><b>by</b> <!-- |last_poster| --></div></td> <td valign='middle'><div class='cts-r'><div class='csvr'><!-- |views| --></div><div class='csvrr'>topic views</div></div></td><td><div class='cts-v'><div class='csvr'><!-- |replies| --></div><div class='csvrr'>topic replies</div></div></td></tr></table></div>
</div>



Edit: Literally the minute I posted this I figured out what the issue was. -headdesk- Ignore me. This is all set.
Oct 24 2016, 12:20 AM
Hello,

I don't know if this is something that's already been brought up. But. Would it be possible to consider adding in a "select all" feature on the manage forums screen? I resynchronize my forums frequently and on one of my boards I have over fifty. It's a small headache to go through and select them all, but a headache nonetheless and it would be nice to have such a feature.
Last Visitors


Oct 11 2017, 03:40 PM




Jan 10 2017, 10:58 PM




Nov 5 2016, 10:31 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment