Personal Photo

No Photo

Custom Title
RR of DD doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: 12 August 1980
TB, OUAT, BATB, VD, To, TwD, GoT, RPG, Skinning, Graphics, Templating.
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Joined: 06/04/2014
Status: (Offline)
Last Seen: Feb 11 2018, 02:31 PM
Local Time: Mar 17 2018, 04:19 PM
75 posts (0.1 per day)
( 0.05% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk w3lshling
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
View Signature

RR of DD


My Content
Dec 6 2017, 06:25 AM
Working on another skin, I find fiddling with code relaxing - when it works

Right now though, I cannot figure out the alignment of the posts.

As you can see here, the post content is aligned right. I have added center, left and justify to the css for the html template but none of them moved the text. I then tried adding styling to the actual html template, again this failed to work.

The only content I have that is aligned 'right' are the post buttons which are closed with a closing div, so what's causing the text to be pushed so far right?

Padding and Margins look ok to me, but I could be missing something.

Another thing, the signature strip - there's a huge gap under the post before we see the image there... it was originally html styled, with transitions which was throwing out the 2nd post reply, it broke the mini profile too so i had to remove it and now the only thing in the signature there is bbcode.

Any help appreciated.
Oct 18 2017, 06:09 AM

As you can see there is no register new account along side the link accounts option, I've looked through the ACP and edited the settings to allow sub-accounts and do have one subaccount already in there, but yeah for some reason the register new account option isn't showing up.

Any ideas?

Thank you <3
Oct 4 2017, 10:31 AM
The site is in the building stage, but I've noticed that in mobile on mobile view the edit post (small buttons) do not show up at all, when you click on any post. example of a thread to edit.

I've tried
#mobile .darkrow3 .post-buttons-bottom i {text-align:justify; color:#fff;}
but its not enough, not sure if i've done the right thing even.

Would #mobile .post-buttons-small {styling;} work?
May 13 2017, 08:51 AM

This is a mini profile issue, so i've linked to a thread on the site where the mini profile - should be showing up in the maintitle (under there in the purple, above the post date).

The whole skin was imported, the html templates are in the correct areas but there's no information showing up in any of the posts?

thank you to whoever replies.
May 12 2017, 06:07 AM
extra characters [SOLVED]
Hey, so I have no clue what i've done or why this is showing up and I hope I can explain it.

I'm working on a skin, currently adding in the staff popup areas to the banner image, but under the logo area just above the navstrip are these extra characters.

supplying images, just in case no one else is seeing it.

I've looked through the wrappers for any added characters that I may of added in there, but was unable to find anything and same in the stylesheet.

Thanks in advance

EDIT: oops forgot the forum link lol
ack, double post. but i found it rofl my bad!
Last Visitors

Dec 4 2017, 08:36 AM

Jan 25 2017, 04:46 PM

Jun 5 2016, 10:11 AM

No comments posted.
Add Comment