Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
TheLadySif doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 01/31/2016
Status: (Offline)
Last Seen: Apr 11 2017, 10:35 PM
Local Time: Feb 19 2018, 04:28 PM
6 posts (0 per day)
( 0.00% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

TheLadySif

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Apr 11 2017, 02:48 PM
Using the points system on jcink and testing to see if it's working as intended (for every post, accounts should be getting 25 points) but I keep seeing different valuables on all my accounts (despite having not done any posts themselves just yet, currently they're just all set to 290.)

Examples:

http://ferocious.jcink.net/index.php?showuser=19



Yet I go here and: http://ferocious.b1.jcink.com/index.php?showuser=19



And when accessing the store area, I see this:



Don't quite understand what's going on so any kind of insight would be awesome! Thanks!
Jul 18 2016, 06:20 PM
Trying to use the default jcink affiliates section and I've put <% AFFS %> in the board wrappers just before <% COPYRIGHT %> yet the 'Affiliates System' section isn't showing up in my admin CP still. I've tried moving it around, putting it in other places and still nothing. Also trying googling if anything needed to be turned on for it to work, found nothing. So here I am, wondering what I'm missing because last time I worked on a skin, it was pretty easy to get this set up. ;[

Alternatively, if anyone has any 'easy to use' static affiliates section code for me to use, that'd be just as good!
Mar 9 2016, 07:28 PM
So using Ree's code for miniprofile: http://ree002.jcink.net/index.php?showtopic=4 and it all worked fine but something's happened along the way to where when logged out, the profile (via clicking on character's account) worked fine but when logged in, stuff was wonky and off. Me and the other admins on the site have been trying to figure out how to fix it but to no avail. Figuring it had to do something with the fields, I deleted all of the custom profile fields in the admin CP only to realize they don't reset in number (Ree's profile goes to 13 so now it's starting off on 14 and so forth.) Figured okay well I'll just edit her code to replace the numbers.. only not all of the numbers are there in it. I'm stomped and frustrated so if anyone could provide some kind of support or answer as to how to fix this, I'd be extremely appreciative. As someone who isn't really code savvy, I feel blind and drowning. ;[ Please and thank you!
Feb 3 2016, 12:18 AM
Heya, I've looked around all over thinking it'd be easy to find but no where can I figure out how to learn to do hovers and fade ins for the forum descriptions, such as having an image by default in the forum description and when moused over, have it fade off to show text. Plenty of people seem to be able to do this but I'm unable to find the basic coding for this. Any help is appreciated and would go a long way for someone who's an extreme novice towards coding!
Last Visitors


Apr 16 2017, 05:05 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment