Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
carriebee doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test: No Information
Statistics
Joined: 04/02/2011
Status: (Offline)
Last Seen: Feb 20 2017, 10:15 PM
Local Time: Feb 25 2017, 01:18 PM
15 posts (0 per day)
( 0.01% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

carriebee

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Feb 3 2013, 10:43 PM
Is it possible in the ACP to change the default user group, so that when someone registers they go into another group other than Member?
Jan 5 2013, 08:58 PM
When a guest tries to use the quick reply feature on our board, the "Sorry, your post was too long, please reduce it " error pops up (even if it's just two characters long).

However if you reply normally to the same thread, it works perfectly. I can assume it's because the quick reply doesn't have the captcha that's enabled for guest posting?
Jul 22 2012, 08:00 PM
So. I added in the shoutbox. put the <% DSHOUTBOX %> down into the skin, enabled it.

And it worked fine.

But then I went and changed a setting in the shoutbox in the admin CP and now it won't load. I just get the lonely text of <% DSHOUTBOX %> where the shoutbox should load. I even tried to change those settings back (it was stuff like no avatars, and refresh time), but it still won't come back. I disabled the whole thing and then re-enabled it, and it still won't load.

Why does it mock me?
Sep 12 2011, 12:25 PM
Forum Link/URL: http://easternlands.b1.jcink.com/index.php?act=idx

Problem:

I've set up custom mini-profiles on our forum and there is guest posting allowed in a couple of our forums. However when people post as a guest, their group icon doesn't show up correctly.

Pretty easy to see here

When a guest posts, is it switching them to this unregistered user group, and is that why the group icon isn't working for them? I'd love to be able to get this to work but if it's something I just have to deal with, that's fine. I hope it's something simple I've totally missed.

Last Visitors


Dec 24 2016, 11:03 AM




Dec 8 2016, 10:29 PM




Feb 3 2013, 10:43 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment