Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
the sword in the darkness
Personal Info
Location: kansas
Born: 3 February 1991
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Test: No Information
Statistics
Joined: 12/14/2011
Status: (Offline)
Last Seen: Today at 01:58 am
Local Time: Apr 30 2017, 04:39 PM
116 posts (0.1 per day)
( 0.05% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private

max rockatansky

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Today at 01:10 am
at the moment, webpages don't work on the mobile skin. would it be possible to get an option added similar to "allow use in board wrapper" where we can turn that off and on? i get why they're disabled atm but for example i often put sections of css in them to make it easy to include them in all the skins and so rn those sections of css just straight up don't work on the mobile skin.
Apr 22 2017, 04:53 PM
i've gone and checked the settings on all my accounts, but for some reason i'm not receiving emails when there are replies to topics i've tracked? i have gotten some emails from the board when i get tagged in a topic, but none from tracked topics though i've gotten them from other sites in the past on the same email.
Apr 14 2017, 10:03 PM
apparently i've become terrible at coding.

you can see an example here of what the problem is - basically, if i put ANYTHING in the group prefix, my topic row code eats it. it was working just fine this morning, then i left the house for a while and came back and now it's broken. as far as i know, no one touched the code in the time i was gone.
Apr 14 2017, 12:11 AM
for some reason my miniprofile here is broken. but weirdly, it's only affecting this one account. you can see an example of an unbroken one here. i've looked at every other character on the site and none of the rest of them are having the same issue (there should be 2px of space under the gif, and over the link that says 'shipper'. the mp in question was working yesterday, and i've tried editing all kinds of things in the custom fields to see if that's somehow affecting it, but none of it changes anything.
Mar 22 2017, 09:36 AM
script issues [SOLVED]
i'm working on a site and i'm having problems with the miniprofile.

in the past i've always used this script in order to hide any miniprofile fields that don't apply to the given character -

CODE
<script>
$('.remove:contains("false")').remove();
</script>


however for some reason it's not working now? here is a link to a topic where you can see what's wrong http://woodsrp.jcink.net/index.php?showtopic=12

the line that says "merrow [ false ]" and the line that says "single false" should just say merrow and single respectively.

i'm not really sure what's wrong with it because it's always worked before, i've used this script countless times.


well i still don't really know what was wrong, but i've fixed it now.
Last Visitors


Apr 17 2017, 04:18 PM




Apr 16 2017, 05:46 PM




Apr 14 2017, 01:25 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment