Personal Photo

No Photo

Custom Title
Markiplier! doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
No Information
Other Information
Gender:: Male
Test:: No Information
Joined: 03/25/2013
Status: (Offline)
Last Seen: Today at 12:32 am
Local Time: Mar 17 2018, 10:25 AM
51 posts (0 per day)
( 0.03% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
View Signature



My Content
Jan 27 2018, 12:39 AM
I am not sure why it's popping up, but I may have an idea of why.

First, I will explain that I am posting my site advertisement on other RP jcink boards that allow site advertisements. Now, when I click the ReCaptcha checkbox, it was letting me pass through it just fine.

After a certain number of sites I posted on, now it makes me do a ReCaptcha challenge every single time. It's a little bothersome, but after doing research I understand why it is in place.

Now, my question is...Is there a certain time limit or way to avoid these Image Challenges from google? Because while it's not really stopping me from posting, it just gets kind of repetitive and annoying having to do the Image Challenge every single time.

Dec 26 2017, 03:12 AM
Validation? [SOLVED]
Hey there!

So, I just joined a site a couple days ago and encountered a strange issue. I was asked for email validation and the site I am on doesn't use the email validation. So, I asked for my email to be changed from my iCloud email to my Gmail. This change went just fine and I was able to edit my profile and such.

Fast forward to today, I now can't change my profile info and I have asked the head admin to help me with this. She can't see anything wrong within the validation bin or to see if my IP was blocked on her end. It wasn't and I am not sure what is going on.

Every time I click the "Resend Validation" link. It ask for my account username and I post it, but it says that there is "no pending validation".

Here is the link:
May 8 2017, 07:06 PM

I am considering moving my database to IPB. The question is that every time I look at THIS TOPIC. THe information seems a bit outdated. Can someone help me please?
Feb 15 2017, 01:56 AM
Hey there!

This ALL started when I found THIS skin on Resource forums. It's a pretty good skin and I love it, but it is pretty heavily coded within CSS. That is not the issue though, what is going on is that my Stylesheet seems to be cutting off the css because I have added certain css, like the Face Claim code for instance, but when i do save it, it ends up cutting it off. So, have I confused you yet? Well then, lemme show you a screenshot.

Before Screenshot:

After Screenshot:

I am not sure what is going on. The only thing that I could think of is that the CSS is getting cut off by an character limit. The Characters count up to: 63,711 XD Please? Thanks!
Jun 1 2016, 10:35 PM
Screenshot One
Screenshot two

This is very strange there is no HTML in the subforum title and I am not sure what the heck is making it break. As you can see, the Subforum name is not showing.

I tried to delete it and enter it in again, but it's still not working...I have no idea what is going on.

The board link is Here
Last Visitors

Yesterday at 12:38 am

Feb 7 2018, 12:02 PM

Jan 31 2018, 12:20 AM

Dec 26 2017, 05:11 PM

Jul 28 2017, 03:51 PM

May 8 2017, 09:48 PM

Apr 11 2017, 03:03 PM

Feb 11 2017, 07:56 PM

Jan 17 2017, 04:52 PM

Nov 28 2016, 03:54 PM

Nov 25 2016, 02:24 AM

Nov 14 2016, 07:15 AM

Nov 10 2016, 09:32 PM

Nov 10 2016, 09:18 PM

Oct 26 2016, 09:43 PM

No comments posted.
Add Comment